The Bistro v Londýnské ulici: Celovečerní cesta kolem světa

The Bistro v Londýnské ulici nabízí nejlepší sofistikované tapas v Praze. Nádherně připravené tapas plné intenzivních chutí, které se podává v autentickém porcelánu. Vše doprovází kosmopolitní styl restaurace, kde má člověk pocit, že opustil bouchnutím dveří Českou republiku.

Tapas je španělský gastronomický pojem. Malá porce na vidličku. V podání The Bistro se nejedná ale jen o skvělé stařené šunky a sýry. Tapas napříč celým světem. Japonsko, Francie, Brazílie, Itálie nebo USA? Vše lze v menu nalézt. Pak stačí jen usednout a strávit celý večer nad dobrým vínem a cestovat. Tentokrát ovšem bez pasu a bez mapy. Chutě nepřekonávají kilometry, ale boří hranice.

Za zmínku stojí novinka v podobě Smaženého pošírovaného vejce s pórkovým krémem či Vepřová pluma, kterou doprovází květák a brambory. Milovníci studených tapas zbystří. Hovězí tatarák s wasabi majonézou, žampiony a křenem je fantastický a společně se Smaženými krevetami s japonskou majonézou jsou bestsellery celého podniku. Nabídka tapas je široká a nikdy neomrzí.

Tajným tipem, jak se projíst světem, je zvolit libovolné 3 tapas z menu za 499 Kč. Ideální začátek cesty. Kam budou chuťové kroky následovat je už na každém. The Bistro je zážitkový podnik, který nezná hranic. Každý tu má své místo, pokud si chce užít večer plnými doušky a nespěchá. Tapas není degustační večeře, tapas je celovečerní příběh.

The Bistro

Londýnská 71

Praha 2

Více informací na www.bistrolondynska.cz/home

Zdroj foto: The Bistro v Londýnské ulici

You may also like...