Sladký Valentýn ve Four Seasons Hotel Prague

Oslavte Valentýna gurmánskými zážitky, jedinečnými výhledy na Pražský hrad, luxusním hýčkáním v lázních AVA Spa nebo romantickou projížďkou na loďce.

Four Seasons Hotel Prague připravil na svátek všech zamilovaných jedinečné zážitky, které osladí společné chvíle. Nejen ubytovaní hosté si mohou v hotelu vychutnat romantický Afternoon Tea, degustační valentýnskou večeři o šesti chodech v restauraci CottoCrudo, speciální koktejly pro ni a pro něj v CC baru, sladký relax v lázních AVA Spa nebo soukromou projížďkou na Four Seasons loďce s bublinkami.

Afternoon Tea: Love is Sweet

Šéfcukrář hotelu Giovanni Marco Carandino vytvořil speciální menu k odpolednímu čaji pro všechny, kteří se mají rádi. Zamilované páry, kamarádky, nebo maminky s dcerami si mohou vychutnat výběr slaných potěšení a mini dezertů, které se budou podávat v elegantním prostoru The Gallery. Pro ty, kteří si budou chtít tento zážitek obohatit o jedinečné výhledy na Pražský hrad, hotel nabízí možnosti objednat si Afternoon Tea do soukromí pokoje.

Datum konání: pátek 10. února – úterý 14. února 2023

Čas: od 14:00 do 19:00 hod, rezervace předem nutná

Místo konání: The Gallery nebo v soukromí pokoje s výhledem

Cena: 990 Kč, 1390 Kč se sklenkou šampaňského

Valentýnská degustační večeře

V dokonale romantické atmosféře při svíčkách a na pozadí velkolepé scenérie Pražského hradu a Vltavy nabízí restaurace CottoCrudo speciální degustační menu o šesti chodech „Love is Best Shared“ vytvořené šéfkuchařem Marcem Venerusem a jeho týmem. Večeří však večer nekončí. Tým mixologů z baru CottoCrudo připravil speciální duo koktejlů, pro ni a pro něj, které hosty navnadí na tu správnou valentýnskou notu.

Termín: úterý 14. února 2023

Čas: od 17:30 do 22:00 hod, rezervace předem nutná

Cena: 3500 Kč, 2000 Kč párování s nápoji

Sladký odpočinek v AVA Spa

Na hosty, kteří si rádi dopřejí trochu hýčkání, čeká odpočinek v luxusních lázních AVA Spa. Speciální dvouhodinová procedura pro dva, Love is Sweet, nabízí relax v páře s tělovým scrubem z cukru, hýčkající aromaterapeutickou masáž a rozjasňující kosmetickou péči. Návštěvu v lázních lze zakončit odpočinkem u bazénu s krbem. Pro ničím nerušený klid je možné zarezervovat si soukromý relax v bazénu po otevírací době.

Čas: od 09:00 do 21:00 hod, rezervace předem nutná

Love is Sweet procedura: 16 200 Kč pro dva na 120 minut

Rezervace bazénu: 10 000 Kč na 60 minut

Romantická plavba při západu slunce nebo projížďka luxusním vintage autem

Jak lépe oslavit společnou lásku než plavbou v jednom z nejromantičtějších měst na světě? Hosté si mohou užít soukromou projížďku na palubě lodi FS a při popíjení prosecca obdivovat krásy Prahy z jiné perspektivy. Milovníci historie pak mohou společně objevovat slavné pražské památky, tajná zákoutí a nádherné scenérie v luxusním historickém voze. V pravém stylu a pohodlí Four Seasons si jízdu mohou zpříjemnit bublinkami.

Plavba FS lodí: 8 500 Kč, 50 minut, včetně lahve prosecca, rezervace předem nutná.

Projížďka vintage autem: 5 500 Kč na 120 minut, rezervace předem nutná.

Zdroj foto: Four Seasons Hotel Prague

You may also like...