Starbucks představil prémiové letní speciality z prvotřídní kávy a zmrzliny

Dovolte, abychom vám představili prémiové letní speciality z prvotřídní kávy a zmrzliny, které budou v prodeji od července. Osvěžující letní nápoje spojující lahodnou kávu a vanilkovou zmrzlinu byly uvedeny během ochutnávkové akce v pražském Starbucks Reserve™ Store. Reserve™ Affogato Cold Brew přináší porci vanilkové zmrzliny ponořené v pomalu louhované kávě,  Reserve™Nitro Cold Brew přidává plnění dusíkem pro hladkou a sametovou texturu.

Ve Starbucks Reserve™ Store jsou nyní k dostání také letní limitované edice Reserve™ zrnkových káv.

Starbucks Reserve™ Sun-dried Papua New Guinea Ulya obsahuje na slunci sušenou kávu Priangan rostoucí v chráněných zalesněných oblastech Western Highlands na Papui-Nové Guinei. Zaujme originální chutí s tóny borůvek a fíků.

Starbucks Reserve™ Rwanda Hingakawa s tóny mandarinky a mléčného karamelu ztělesňuje hrdinství a práci rwandských farmářek ze skupiny Hingakawa bojující za zlepšení životních podmínek v jejich zemi.

Starbucks Reserve™ Ecuador Loja je tvořena zrny pěstovanými v oblastech s vysokou nadmořskou výškou, bohatou sopečnou půdou a tropickým podnebím s výraznými obdobími slunce a deště. Okouzlí tóny sušených meruněk a karamelu.

Letní speciality Reserve™ Affogato Cold Brew a Reserve™Nitro Cold Brew, stejně jako limitované edice zrnkových káv najdete v pražském Starbucks Reserve™ Store na Jungmannově náměstí.

Přijďte si vychutnat bezkonkurenční letní osvěžení!

Zdroj foto: Starbucks Reserve

You may also like...