Vánoce plné pohody v The Emblem Hotel Prague

Vánoční období nám přináší nejen vůni skořice a záře vánočních světel, ale také potřebu nadělit svým blízkým pod stromeček originální dárek. A tím se může stát nezapomenutelný relax, který v dnešní hektické době všichni životně potřebujeme.

Modelka Jordana Pechová lifestyle

V The Emblem Hotel Prague, boutique hotelu nacházejícím se v srdci historické Prahy, můžete naleznout dárek plný harmonie a odpočinku. Místní holistické lázně nejsou pouze pro ubytované hosty, ale stávají se otevřeným rájem pro každého, kdo touží po jedinečné relaxaci.

The Emblem Hotel Prague vás vtáhne do světa vánoční elegance a exkluzivity, spojující moderní design s historickým šarmem města. Ovšem to, co zde opravdu vyčnívá, jsou vánoční lázně M Spa. Toto útočiště klidu a relaxace nabízí rozmanité procedury od tradičních vánočních masáží po moderní ošetření celého těla.

Vánoce plné pohody v The Emblem Hotel Prague

M Spa, zasazené v nejvyšším patře hotelu Emblem, je místem, kde se vánoční pohoda stává skutečností. Otevřené 24 hodin denně, moderní wellness centrum je vybaveno finskou saunou, párou a Kneippovým chodníkem. Dokonalý odpočinek končí v poklidné relaxační místnosti nebo přímo na střešní terase s vířivkou, kde se návštěvníkům otevírá impozantní výhled na starou Prahu, která je obzvlášť v zimě magická.

Vánoce plné pohody v The Emblem Hotel Prague

Užijte si radost obdarovávání tím, že letos pod stromeček nadělíte nejen pravou vánoční atmosféru, ale i krystalický okamžik relaxace. Voucher do M Spa v The Emblem Hotel Prague může být kouzelnou vstupenkou do světa nekonečné relaxace, ale také možností vybrat si lázeňské ošetření dle vlastního a zažít tak jedinečný okamžik vánoční pohody. Darujte nejen zážitek, ale také možnost volby, díky čemuž bude váš dárek skutečně osobním výrazem péče a lásky.

THE EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

Tel.: +420 226 202 500 

emblem@emblemprague.com

Facebook   |  InstagramLinkedIn | Tripadvisor |

www.emblemprague.com

Zdroj foto: The Emblem Hotel Prague

You may also like...