Nezbytná elektronika pro dokonalé letní dobrodružství

Letní prázdniny jsou časem plným dobrodružství, odpočinku a nových zážitků. Ať už plánujete relaxovat na pláži, výlety do přírody, dobrodružství ve městě nebo cestování do vzdálených destinací, správná elektronika může přispět k tomu, aby vaše léto bylo ještě nezapomenutelnější. V tomto článku vám představíme několik nezbytných produktů, které vám umožní využít elektroniku na maximum během vašich letních dovolených.

Mobilní telefon a sluchátka

Mobilní telefon je dnes neodmyslitelnou součástí našich životů, a to platí i o letních prázdninách. S moderními smartphony (Vivo V29 Lite 5G nebo iPhone 11) můžete fotografovat úžasné okamžiky, natáčet videa a sdílet je se svými přáteli a rodinou. V dnešní době funguje i jako zdroj lokálních informací, navigace nebo platební karta. S kvalitními sluchátky (Samsung Galaxy Buds2) si pak můžete užít svou oblíbenou hudbu při procházkách, plážovém grilování, relaxaci u bazénu nebo během přesunů do nové lokality.

Foto: Electroworld.cz – Vivo V29 Lite 5G, iPhone 11, Samsung Galaxy Buds2

Vysílačky

Pokud se vydáváte na dovolenou s rodinou nebo přáteli a plánujete se rozdělit na větší vzdálenosti, vysílačky Motorola Talkabout T62 jsou skvělým pomocníkem. S jejich pomocí můžete zůstat ve spojení i bez signálu mobilní sítě. Budou vám sloužit při horských tůrách, na pláži nebo při objevování okolních památek. Zábavu si s nimi užijete i při cestě v autem, pokud jste rozděleni do dvou a více posádek a jedete za sebou.

Foto: Electroworld.cz – Motorola Talkabout T62

Akční kamera

Akční kamera Insta360 X3 je ideálním společníkem pro všechny dobrodružné nadšence. S voděodolnou konstrukcí si můžete zaznamenávat nezapomenutelné momenty při potápění, surfování, jízdě na horském kole nebo bungee jumpingu. Záznamy z akční kamery pak budou skvělým připomenutím vašich odvážných a vzrušujících dobrodružství.

Foto: Electroworld.cz – Insta360 X3

Chytré hodinky

Chytré hodinky Canyon Badian SW-68 jsou výborným pomocníkem pro aktivní letní dovolenou. Monitorují váš srdeční tep, měří vzdálenost, spánek a nabízejí různé sportovní režimy. Pomocí chytrých hodinek můžete sledovat svůj pokrok při běhu, cyklistice nebo jiných outdoorových aktivitách. Navíc vám umožní přijímat oznámení z telefonu, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy.

Foto: Electroworld.cz – Canyon Badian SW-68

Autokamera

Pokud se na dovolenou chystáte autem, autokamera Mio MiVue 733 Wi-Fi je nutností. Dokáže zachytit důležité okamžiky na cestě, ať už jde o krásné scenérie nebo nečekané situace na silnici. Autokamera může sloužit jako důkaz při případných dopravních nehodách nebo při sporech s pojišťovnou. I když situaci nezabrání, budete mít alespoň záznam, který dokáže vaši nevinu. Pozor však na pravidla jednotlivých zemí.

Foto: Electroworld.cz – Mio MiVue 733 Wi-Fi

Dron

Drony jsou stále populárnější volbou pro zaznamenávání úchvatných leteckých záběrů. V letních měsících můžete s dronem Autel Evo Nano+ zachytit panoramatické snímky pláží, hor nebo historických památek. Pohled z výšky vám umožní objevit úžasná místa z úplně nové perspektivy a zachytit vzpomínky, které budete mít rádi i po letech. Opět pozor na lokální pravidla.

Foto: Electroworld.cz – Autel Evo Nano+

Cestovní adaptér pro různé zásuvky

Pokud plánujete cestovat do zahraničí, cestovní adaptér SKROSS PA34 je nepostradatelným pomocníkem. S jeho pomocí si můžete dobíjet mobilní telefon, fotoaparát, notebook nebo jiná zařízení bez ohledu na typ zásuvky v dané zemi. Užijte si bezproblémové cestování a udržujte svou elektroniku v plném provozu.

Foto: Electroworld.cz – SKROSS PA34

Cestovní Wi-Fi

Doma máte velký Wi-Fi router, ale v hotelu už může nastat problém. Slabý signál či jediná zásuvka kabelového internetu. To jednoduše vyřešíte s výkonným LTE modemem TP-Link M7650, který umožňuje snadno sdílet 4G/3G připojení současně s až 32 bezdrátovými zařízeními, pracuje až 15 hodin na plný výkon a díky kompaktní velikosti si ho s sebou můžete vzít kamkoliv.

Foto: Electroworld.cz – TP-Link M7650

Rychlovarná konvice

Při plánování letních dobrodružství nesmíme zapomínat na často opomíjeného, ale důležitého pomocníka – rychlovarnou konvici AENO EK7S. Tento spotřebič výrazně zvýší úroveň pohodlí, a díky ní si připravíte kávu, čaj, nebo instantní polévku kdykoli si usmyslíte, ať už se nacházíte v hotelu, kempu nebo pronajatém apartmánu.

Foto: Aeno.com – AENO EK7S

Hlavně na pohodu

Letní prázdniny jsou skvělou příležitostí pro dobrodružství a odpočinek. S vhodnou elektronikou můžete zaznamenávat vzpomínky, zlepšovat své sportovní výkony, zajišťovat bezpečnost na silnicích nebo objevovat nové perspektivy. Vyberte si ty, které nejlépe odpovídají vašim potřebám a užijte si nezapomenutelné léto plné dobrodružství a nových zážitků.

Zdroj foto: Electroworld.cz, Aeno.com

You may also like...